MagPieRSS

Ik heb het idee om MagPieRSS te gaan gebruiken om op mijn web log RSS te oogsten.
Da’s handig, want zo kan ik jullie op een eenvoudige manier up-to-date houden over de gebeurtenissen in de wereld.
Zo langzaamaan begin ik steeds meer behoefte te krijgen aan een custom-Wordpress web log (ik wil immers ook nog steeds mijn taal-snuffelaar ergens kwijt in mijn web log), maar dan wel op een CVS-vriendelijke manier, zodat ik makkelijk en pijnloos kan upgraden naar de toekomstige versies van WordPress.
Ik geloof dat hiervoor inmiddels mogelijkheden zijn.
Je moet, geloof ik, een template voor je eigen web log bakken, dus een soort van layout (met eigen techniek, met eigen techniek!) die specifiek is voor jouw web log, en dan blijft de motor dezelfde WordPress als bij ieder ander.
Op die manier scheid je techniek van vorm, maar ik moet me hier nog in verdiepen…
Zijn er mensen die MagPieRSS kennen? Ervaringen? Goede? Slechte misschien?