Windows Live Ideas – Aanmeldingspagina


Maak je momenteel gebruik van Microsoft Windows XP of Vista en maak je je, net als ik, zorgen over de veiligheid van je PC?
Schrijf je dan gratis in voor de gratis bèta van Microsoft Live OneCare en kijk hoe je controle op automatische Microsoft Updates, Virusbeveiliging, backups, firewall en overige veiligheidsgerelateerde zaken onder één paraplu kunt opbergen. IN HET NEDERLANDS!

Let op: Momenteel is deelname aan de bèta gratis. De bèta loopt voor 180 dagen (ongeveer een halfjaar) en ik denk dat na misschien een enkele verlenging er uiteindelijk moet worden betaald voor al dit moois.
Aan de andere kant: Je moet natuurlijk sowieso voor dit soort zaken betalen, dus zie het als een gratis testperiode!
Succes!

Ik heb hem draaien en tot zover ziet het er mooi uit.
Je hebt wél een Microsoft Passport nodig, maar als je een Hotmail-account hebt, heb je deze automatisch al. Als je deze niet hebt, gebruik je gewoon het e-mailadres waarmee je je aanmeldt bij MSN Messenger.

Windows Live Ideas – Aanmeldingspagina