hier nog een klein berichtje uit Hikkaduwa

Van : “kathleen westplate” [kathony@hotmail.com]
Aan : dae’s web log
Onderwerp : hier nog een klein berichtje uit Hikkaduwa
Datum : Sat, 15 Nov 2003 07:42:46 +0100

MIME-Version: 1.0
X-Originating-IP: [203.94.87.228]
X-Originating-Email: [kathony@hotmail.com]
Received: from 203.94.87.228 by by2fd.bay2.hotmail.msn.com with HTTP;Sat, 15 Nov 2003 06:42:46 GMT

Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1; format=flowed

Hoi Allemaal,

Hier een klein berichtje uit Hikkaduwa, het zuiden van Sri Lanka. Heerlijk hier aan het strand en lekker warm water. Anton is net wezen duiken en vond het toch wel een beetje eng, onze held. maar nu gaat het goed, straks weer. Ik hou het bij snorkelen tussen het coraal. Veel mooie vissen gezien en andere onbekende onderwater dieren. Straks gaan wij met een glazenbodemboot weg, een surfwedstrijd kijken. Gisteren zij wij naar een edelstenenmijn geweest en Anton, de lieverd, heeft een paar mooie oorbellen voor mij gekocht, bluemoonstone. Ze is zo blij als een kind!!!!!(anton mocht ook een klein stukje schrijven!)

Dit was het even, jullie horen het wel als wij terug zijn. See you.

GROETJES Anton & Kath.