web log upgrade

Tsja.
Na Kill Bill, een ritje naar het station in Schagen (waar de laatste trein naar Haarlem voor Willem alweer was vertrokken), een ritje naar Alkmaar (waar ook alweer de laatste trein weg was), de terugreis naar Schagen en een kort nachtje i.v.m. het alarm, dat op kantoor was afgegaan rond 06:00, de stroomstoring, die daarvan de oorzaak was en de reparatie van KNABBEL door David en een dagje werken, besloot ik dat er toch nog tijd was voor een upgrade van mijn web log van WordPress 0.72 naar versie 0.73
Ik heb hem rechtstreeks uit de CVS repository getrokken (vandaar de Engelse kopjes) en ik heb besloten om de komende dagen de ontwikkelingen rondom WordPress eens actueel te volgen.
Versie 2.2 van mijn web log is een feit.
De recensie van Kill Bill schuift hiermee automatisch op (er moet ook vannacht weer geslapen worden).
Pffff. Het is mooi geweest voor vandaag. Welterusten.