Het groot dictee der Nederlandse taal 2003

Eindelijk ben ik er tijdig bij!
Ik heb dit dictee al zo vaak gemist, hoewel ik er iedere keer graag aan wilde meedoen.
Toevallig stuitte ik zopas op de volgende link naar de voorronde voor het groot dictee der Nederlandse taal.

De Volkskrant schrijft:
Het Groot Dictee der Nederlandse Taal wordt uitgezonden door de NPS op maandag 15 december van ongeveer 20.15 tot 22.00 uur. De opnamen worden gemaakt op zaterdag 13 december in het gebouw van de Eerste Kamer in Den Haag. De organisatie is in handen van het televisieproductiebedrijf Men at Work, in samenwerking met de Volkskrant in Nederland en De Standaard in Vlaanderen. Het programma wordt zoals gewoonlijk gepresenteerd door Philip Freriks. Over de uitslag van de voorronde kan niet worden gecorrespondeerd.

Haha! Wat een grap! Ik heb het dictee al gemist, maar de uitzending komt morgen (maandagavond 15 december 2003).
Ik ben benieuwd…