HOERA!!! WE ZIJN ERDOOR!!!

Pffff!
Afgelopen vrijdagavond ontving ik een briefje in mijn brievenbus thuis, dat er een aangetekende brief voor mij op het postkantoor lag.
Die brief (blijkt van onze advocate te zijn) heb ik zojuist opgehaald en daarin staat:

“Hierbij doe ik u toekomen een kopie van het schrijven van de Visadienst. Hierin kunt u lezen dat de Visadienst niet langer bezwaar maakt tegen de afgifte van de machtiging tot voorlopig verblijf aan mevrouw Tian”.

Lees dit even goed.
We zijn erdoor! We hebben het gehaald!
Ik heb net Natalia gebeld met het goede nieuws.
Vanavond spreken we elkaar en gaan we afspraken maken.
Goed, zeg! Nu gaat het beginnen.
(Even voor de goede orde: Nu mag Natalia naar Nederland komen, waarna we haar binnen drie dagen na aankomst moeten melden bij de Vreemdelingenpolitie, om een verblijfsvergunning aan te vragen. Ik vermoed dat de procedure voor de verblijfsvergunning ongeveer net zoals de mvv gaat, met als enig groot verschil dat Natalia tijdens de loop van deze procedure in Nederland mag blijven).

HOERA, HOERA, HOERA!!!