Easy as Dell

Op de tv zijn steeds leuke reclames te zien van Dell, een computer die op maat wordt gemaakt voor je. Ik was wel benieuwd of mijn maat er ook tussen zat, en belde op naar Dell. Even zien of je een computer kunt kopen zonder Windows XP, dat moest natuurlijk na worden gevraagd, en het kon! Alleen niet op elk systeem, alle snelle computer worden standaard met Windows XP geleverd en dat kan niet worden weggelaten. Enkel op een traag model waar je weinig leuks mee kon, werd ook geleverd zonder Windows XP (beetje raar). Layla Hendriksen (de jonge dame die me hielp) was heel vriendelijk en gaf zelfs haar telefoon nummer voor personal assisant! Als ik nog vragen had kon ik haar zo opbellen. Dat doet Dell bij elke klant (denk ik), wel slim! Niks nieuws dit eigenlijk, maar ik heb nu wel het nummer van Layla…