Sigtuna : Update

Hmmm! Dat is lekker!
Even tussendoor:
Als je een biertje geserveerd krijgt dat God Lager heet, dan moet het wel lekker zijn, toch?
Hmmmmm! Rare jongens, die Zweden! Maar ze weten wel wat bier is!

Sigtuna : Update

Zo! Ik heb er wéér een dagje werken in Zweden op zitten.
Vanmorgen bleek al gauw dat ik mijn vlucht van 16:10 niet zou halen, dus heb ik hem weer verzet.
Ik heb gebeld met de internationale Noodlijn van Uniglobe (zitten in de US) en binnen 5 minuten was mijn vlucht verzet. Erg efficiënt!
Morgen ga ik om 13:00 (echt waar!) terug naar Nederland!

Mijn oom Dirk is jarig, dus ik kan meteen vanaf Schiphol door naar zijn verjaardag!

Trouwens: Vanmorgen bij het ontbijt begroette een aardige Zweedse dame van de bediening mij met de tekst: “You can sit anywhere you want and you can take anything you want” zei ze.
Dat deed me denken aan een liedje van de Beatles over Noorwegen.
Nou ja, het klonk in ieder geval heel uitnodigend en erg aardig!
Ik ben net ingechecked in kamer 112 (ook op de eerste verdieping) en het lijkt wel of er ieder uur nieuwe Zweedse dames in dit hotel komen werken…

Mijn kamer is wederom fantastisch (ik heb besloten ze niet van te voren te bellen over mijn komst. Gisteren lag er een welkomstbriefje voor mij klaar met mijn naam erop, maar had ik een eenpersoonsbed. Vandaag lag er (natuurlijk) geen welkomstbriefje met mijn naam erop, maar heb ik wel een lekker groot tweepersoonsbed!).
Vreemd genoeg doet mijn code voor draadloze internet het nog steeds. Die code zou maar 24 uur actief zijn, maar blijkbaar zijn die (nog?) niet verstreken. Nou ja. Ik had inmiddels toch al een nieuw kaartje gekocht, dus hun omzet hebben ze er weer uit.
Ik zal de kaartjes wel goed bewaren.
Als je ooit nog eens naar dit hotel gaat (mij mij achterna te reizen) dan moet je me maar even een mailtje sturen. Dan krijg je van mij twee codes om gratis mee te internetten! Draadloos!
Geweldig.