King Arthur

Omdat Natalia en ik tóch in Den Haag waren, hebben we maar meteen van de gelegenheid gebruikgemaakt om King Arthur te zien in Pathé Scheveningen.
Eerst even gegeten bij De Wok & Mr. Moto 🙂

Mijn oordeel:
King Arthur zelf vond ik te jong en hij paste niet bij het beeld dat ik van De Koning had.
De muziek was vanaf het eerste moment te zwaar en dramatisch. Ik vind dat een film zijn muziek moet “verdienen”. Dat vond ik bij KA niet het geval.
De film loopt bijzonder traag. Er zijn hele delen waarin eigenlijk niks gebeurt. Er zat geen lekkere climax in (“Waar gaat het eigenlijk heen?”, vroeg ik me de hele tijd af). Nou hoeft die er ook niet persé in (behalve als Jerry Bruckheimer de film heeft gemaakt; dan verwacht ik wel een climax), maar het doel van de film ontging me een beetje.