Hoog bezoek : De laatste Reisroddels

Pssst!
Zit je goed in je stoel?
Hier volgt de laatste Reisroddel:

Vandaag sprak ik Sergey per MSN en hij vertelde mij dat hij zijn planning wat heeft aangepast.
In plaats van 22 december 2004 zal hij op 17 december 2004 vanuit Seoul naar Amsterdam vliegen.
Hij vertrekt dan de volgende dag richting Sint Petersburg, waarvandaan hij op maandag 20 december 2004 samen met mijn aanstaande schoonvader met de KL1396 (aankomst Schiphol: 17:50 CET) zal arriveren!
Hoera! Dat betekent dat mijn schoonvader Business Class Assistance van Sergey heeft!

Mijn schoonvader (weet je wat? Hij heet Nikita en ik zal hem vanaf nu gewoon zo noemen. Dat schoonvader klinkt zo afgezaagd. Bovendien is hij nog niet eens mijn schoonvader!) Nikita vliegt dan op donderdag 6 januari 2005 met de KL1395 (vertrek vanaf Schiphol: 11:00 CET) weer naar Sint Petersburg.

Pffff! Wat een schema! Nu nog eens kijken of Myung iets heeft kunnen regelen voor Sergey’s collega’s…

Waar zouden we zijn zonder Sergey…