Mailbox ruimte van je hotmail account vergroten

Vandaag kwam ik er achter dat er een truuk is om het aantal MB van je hotmail account te vergroten. Kan heel handig zijn, als je een hotmail account hebt wat je serieus probeert te gebruiken. Zie deze link.

Stap 1:
Log in op je hotmail en klik rechts-bovenin op het knopje “Instellingen”
Stap 2:
Ga naar het “Mijn profiel” submenu
Stap 3:
Vul hier de volgende informatie in:
Land: Verenigde Staten
Staat: Florida
Postcode: 33332
Controleer ook even of je volgens de ingevulde geboortedatum wel ouder dan 13 bent, doe je dit niet dan kom je je account niet meer in zonder toestemming van een ouder met creditcard…
Stap 4:
Sla deze informatie op en ga weer terug naar het “Instellingen” scherm
Stap 5:
Ga nu naar het “Taal” submenu
Stap 6:
Verander de taal naar Engels, en sla dit op.
Stap 7:
Ga naar http://www.hotmail.msn.com/cgi-bin/accountclose of als die link niet werkt naar http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose, of als die link niet werkt naar http://memberservices.passport.net/memberservice.srf?lc%2043 en druk daar dan telkes doorgaan tot je bij het schermpje van “close accounts” komt…

LET OP: Voor je deze stap gaat doen is het aangeraden om belangrijke mailtjes te backuppen! tijdens de tests is er geen mail verloren gegaan, maar het zou misschien wel kunnen gebeuren!

Stap 8:
Druk nu op “Close Account” (Je account zal niet verloren gaan, lees alvast de volgende stappen maar vast door als je het niet vertrouwd)
Stap 9:
Ga nu weer terug naar hotmail, en log in met je oude adres en wachtwoord
Stap 10:
Je krijgt nu bericht dat je gereserveerde account is geactiveerd.
Je zal ook een aantal vragenlijsten moeten invullen met aanbiedingen van Hotmail.com, deze kun je gewoon invullen naar eigen wens.
Klaar!
Je inbox is nu 25mb, en als het goed is staan al je mailtjes er nog gewoon in.
Je kan je taal en adres nu weer gewoon terugzetten, maar je word aangeraden hier nog ongeveer een maand mee te wachten.
Het mailtje dat je van hotmail krijgt verkondigd namelijk dit:

You may notice that your storage meter for your e-mail inbox only says 25 MB instead of 250 MB. Please allow us at least 30 days for us to bump up your storage to the complete 250 MB.**** It is important to check your inbox regularly during this time.

Dit betekent dat je op dit moment nog maar 25 mb hebt, en dat het ongeveer 30 dagen duurt om het naar 250mb te converteren. in deze periode is aangeraden regelmatig je inbox te checken.