www.psiloc.com

Wow! Over VET gesproken!
Geloof je dit: Ik heb net een programmaatje gevonden, dat kan draaien op mijn nieuwe mobiele telefoon.
Het programmaatje houdt de GSM-masten bij en “herkent” er een locatie bij.
Mijn toestel kan dus *zonder speciale GPS module* tòch vertellen waar ik uithang!

Wacht… Dit is niet alles: Het programma kan ook aan de hand van het arriveren of verlaten van een bepaalde locatie allerlei zaken regelen op mijn telefoon; ander profiel selecteren, andere achtergrond, geluidje laten klinken etc etc.
Echt vet cool!

Maar wacht… Het wordt nog gekker. Het programma moet even je telefoon herstarten na het activeren van de cell broadcasting (“yeah, right!” dacht ik “dat gaat natuurlijk nooit werken… in Nederland… in Schagen!”) maar het werkt als een speer!
Kan alleen het volgende voorkomen: Je loopt wat heen en weer en dan herkent je telefoon twee of drie masten.
Hebben ze aan gedacht: Je kunt je telefoon een X-tijd laten “leren” en dan houdt-ie alle masten bij en die noemt-ie dan bijvoorbeeld “THUIS”.
Stoer, man!

Wat hebben deze mensen verder nog? Ja, je raadt het al: een wereldklok, gekoppeld aan je locatie en een weersverwachting voor je locatie.
Echt stoer, zeg!

Kopen mijn toestel, mensen! Echt waar. JIJ… NU!!!

www.psiloc.com