Zomaar een zondag…

Medusa van Annie Lennox; mooie plaat!
Daar zit ik dan op zondag, achter mijn laptopje te luisteren naar Something so Right van Annie Lennox en ik bedenk me dat dit nummer de speciale aandacht verdient die het nu krijgt.
Na al die jaren krijg ik nog steeds kippe(n) vel als ik het hoor, terwijl ik mij eigenlijk zou moeten opmaken voor de aankomst van mijn ouders, die vandaag terugkomen uit Korea, de auto die derhalve nog leeggehaald en gereinigd moet worden en de 1000 andere dingen die ik zou kunnen/moeten doen.
Medusa is een plaat met alleen covers, maar op magnifieke wijze uitgevoerd door Annie Lennox.
Kopen en heel vaak luisteren, mensen!
(mijn MP3 jukebox, waarover binnenkort meer, springt ondertussen naar Every breath you take van The Police; ook een mooie plaat. Het is tijd om de auto te doen…)