Pathé Voordeelpas

Het afgelopen weekend zijn Natalia en ik naar The Island geweest in Pathé Tuschinski in Amsterdam.
Het was wel een aardige film (mooie muziek van Hans Zimmer!) en leuk om te zien dat mijn Tablet PC TC1100 ook meedeed in deze film, die zich afspeelt in 2029. Zou dat betekenen dat mijn TC nog 25 jaar meegaat 😉

Eigenlijk wilden we naar Charlie & The Chocolate Factory in Pathé ArenA (IMAX!) maar dat kon niet met onze Voordeelpas.
Zo’n Voordeelpas kost EUR 39,00 en daar kan je 6x voor naar de film (tel uit je winst!).
Een tijdje geleden gingen we naar The Interpreter (met o.a. Nicole Kidman; aardige film, leuke promo voor de VN) en we zijn daarna ook nog naar Mr. & Mrs. Smith geweest (met o.a. Brad Pitt & Angelina Jolie; niet onaardig, hoewel je niet gestudeerd hoeft te hebben om het verhaal, dat overigens op de achterkant van een pakje sigaretten past, te kunnen begrijpen)