Pas-op! (2)

Get this:

Mevr. X heeft mij teruggebeld. De dame aan de kassa bij Albert Heijn was een bekende van haar en de AH-bezoekster vóór haar was ook een bekende en ze was tijdens het afrekenen lekker aan het kletsen, toen ze bedacht dat ze misschien niet voldoende contant geld mee had en misschien wel moest pinnen.

Ze denkt dat ze onbewust (“Ik kan me er achteraf helemaal niets meer van herinneren!”) haar pas heeft gebruikt, PIN-code ingetoetst en daarna contant betaald, zodat Natalia alleen nog maar op “Akkoord? JA” hoefte te drukken.

“Nou” zei ze, “dát zal ik dus niet meer zo snel doen…”, waarop ik zei: “Nee, dat kan nog een dure grap worden!”.

Pasje niet geblokkeerd, Dae krijgt opeens een goed idee! 😉

De moraalvan dit verhaal: Laat je nooit afleiden bij de kassa!
Ik vraag me af of die mensen die midden op de weg zomaar met hun fiets stoppen om gezellig met elkaar te kletsen zich achteraf nog kunnen herinneren of ze dat gedaan hebben…