Tweakers.net – Nieuws [ Drie man gepakt in VS wegens Xbox-modificatie ]

Grappig… Ik lees: “Drie man gepakt in VS wegens bezit en verkoop illegale spelletjes voor XboX”
Het interessante hierin is dat je een gemodificeerde XboX moet hebben om illegale spelletjes te kunnen spelen, maar dat als je een XboX ombouwt, je er niet persé alleen maar illegale spelletjes mee kunt spelen.
Tsja. Als je harde schijven meelevert met daarop voorgeïnstalleerde illegale spelletjes, dan ga je In Het Land Waar Alles Mogelijk Is natuurlijk te ver. Hoewel in Nederland, Waar Ook Veel Mogelijk Is je ook voor zoiets in de gevangenis zou kunnen belanden. Of in ieder geval een geldboete opgelegd krijgen. Of misschien alleen maar een Justitiële Pedagogische Tik Op Je Vingers. Dat Zal Je Leren! Lees het bericht hieronder:

Tweakers.net – Nieuws [ Drie man gepakt in VS wegens Xbox-modificatie ]