XS4ALL | Wijzigen ADSL |

Voor diegenen die hebben vernomen dat er een *gratis* snelheidsverhoging is voor o.a. XS4ALL, heb ik het volgende nieuws:
Als je inlogt op de volgende service-pagina, kun je je abonnement met een jaar verlengen (was je tòch al van plan), waarna je *gratis* een ADSL2+modem ontvangt! Dit is een modem dat voldoet aan de specificaties van ADSL2+.
Het mijne is al onderweg en ik zal mijn bevindingen beschrijven op deze log.

Waarom is dit nodig? kpn heeft alle wijkcentrales (althans, de meeste) bijgewerkt, zodat ze hogere snelheden aankunnen. Hierdoor heeft XS4ALL besloten mijn XS4ALL Fast abonnement (8 Mbps downstream) te verhogen naar 12 Mbps downstream! Dat is mooi, alleen heb ik er wel een ander modem voor nodig. Dit modem kun je tegen betaling kopen, maar je kunt het dus ook krijgen bij verlenging van je abonnement. Dat riekt naar mobiele telefonie!

Afijn. We zullen zien. Heb je ook een XS4ALL-abonnement en ben je benieuwd welke nieuwe snelheid jij gratis kunt krijgen? Kijk dan in het tabelletje op: de website van XS4ALL.

Klik op de onderstaande link om je abonnement te verlengen (naam + wachtwoord vereist) en je gratis modem te bestellen. Doen, hoor!

XS4ALL | Wijzigen ADSL |