PSG – HP Compaq nc4200 Notebook PC and tc4200 Tablet PC System BIOS Update Version F.09 – c00654168 – HP Business Support Center

Heb je, net als ik, een HP Tablet PC TC4200? Haal dan gratis je nieuwe BIOS op en flashen met die hap!

Let op: Blijf altijd voorzichtig met het updaten van firmware. Zorg ervoor dat je goede backups hebt van je spullen en dat je laptop op het lichtnet is aangesloten en dat er geen programma’s actief zijn ten tijde van het flashen. Neem voor de zekerheid vóór het updaten eerst contact op met je lokale systeembeheerders-team om te checken of er problemen bekend zijn met deze specifieke update of jouw type laptop. Lees duidelijk de instructies en overweeg de voor- en mogelijke nadelen van de update.

PSG – HP Compaq nc4200 Notebook PC and tc4200 Tablet PC System BIOS Update Version F.09 – c00654168 – HP Business Support Center