SMAC Official Website

Wat is SMAC? SMAC staat voor Spoof MAC address, wat zoveel betekent als: vervals MAC adres.
Zoals je weet, vindt alle netwerkcommunicatie over ethernet plaats middels MAC-adressen. Dat wil zeggen: van ieder pakketje is bekend vanaf welke netwerkkaart het afkomstig is en naar welke netwerkkaart het toe moet.

Nu raad je het al: normaal zijn hardware-adressen (ook wel MAC-adressen genoemd) hardwarematig gedefinieerd, maar je kunt ze ook softwarematig vervalsen. En dat doe je met SMAC.
Happy SMACking!
(overigens geheel op eigen risico; je mag deze tool nadrukkelijk niet gebruiken om in te breken op andermans WLAN, dat beveiligd is met een MAC-adres filter en je mag het programma ook niet gebruiken om een server een pakketje te sturen, met als afzender MAC-adres en bestemmingsadres zijn eigen adres, waardoor de server pakketjes aan zichzelf blijft sturen en uiteindelijk uit te lucht gaat; dát mag dus niet)

SMAC Official Website