HP NC-Series Broadcom 1Gb Driver for Windows Server 2003

Kom je deze driver tegen in je HP Version Control Home Page?
Installeer hem dan niet!!! Doe een Device Driver Rollback als je hem al geïnstalleerd had. Deze specifieke versie 11.7.0.0 (11 november 2008) zorgt ervoor dat je server niet/nauwelijks bereikbaar is voor je werkstations. Zo’n update wil je dus niet…

Officieus schijnt het probleem al bekend te zijn bij HP, maar het is nog in onderzoek. Ondertussen is de update nog normaal te downloaden en sordt-ie zelfs nog via HPVC gepusht naar je server. Gelukkig wordt hij niet automatisch geïnstalleerd!

Versie 10.85 heeft geen performance issues.

I’ll add this in english to make sure people find it:

In case you’re troubleshooting severe performance problems after installing update cp009641 on one of your servers, consider a Device Driver Rollback (Device Manager) and make sure you never re-install this version 11.7.0.0 (november 11 2008) ever, ever again.

Version 10.85 does not have performance issues.

HP NC320T PCI Express Gigabit Server Adapter –  HP NC-Series Broadcom 1Gb Driver for Windows Server 2003 – HP Business Support Center