Advisory: The Sophos enterprise and small business updates to be released 26 February 2009 will require a reboot

Gebruik je Sophos Antivirus?
Houd er dan rekening mee dat bij de update van eind Februari 2009 je PC’s (dus ook je servers) een reboot nodig hebben voor driver ondersteuning van anti-rootkits in Sophos Antivirus.

Op verzoek van de systeembeheerders is de actieve vraag naar het opnieuw opstarten van de PC uitgeschakeld, dus als je Sophos in een netwerk gebruikt, dan komt deze melding enkel bij de systeembeheerder op de Sophos Enterprise Console tevoorschijn.

Wees niet bevreesd. Zolang je je PC niet opnieuw start, loop je geen enkel gevaar; je kunt dan alleen nog niet gebruik maken van de nieuwe functionaliteit. Als je twijfelt, schakel dan voor de zekerheid tegen eind Februari of begin Maart je PC een keertje helemaal uit (en zet hem daarna weer aan!), zodat je zeker over de nieuwste functionaliteit beschikt.

Als je vragen hebt, dan hoor ik het natuurlijk graag!

Advisory: The Sophos enterprise and small business updates to be released 26 February 2009 will require a reboot