Dag 3 met de iRex iLiad

Vanmiddag heb ik de iLiad binnen handbereik gelegd, om hem in de gaten te houden. Eerder verbaasde ik mij over het feit dat je wèl kunt aangeven hoelaat het apparaat ‘wakker moet worden’ om op zoek te gaan naar nieuwe content, terwijl je geen dagen van de week kunt aangeven.

De digitale NRC komt door de week om 15:00 uit en op zaterdag om 07:00, maar omdat ik deze dagen niet kan invoeren in mijn iLiad, wordt het apparaat dus iedere dag om 07:00 wakker, om te zien dat er niets is. Daarna wordt-ie om 15:30 wakker, hoewel hij dan op zaterdag misgrijpt en op zondag wordt het ding helemaal voor niets wakker, want dan is er helemaal geen krant!

Enfin: Ik was du benieuwd òf de iLiad ook wakker werd en… Hij is uit gebleven! Rond 17:00 heb ik hem ingeschakeld en ik vond geen krant van vandaag. Daarna heb ik op het ronde IDS-knopje gedrukt en 20 seconden later stond mijn vrijdagmiddagkrant erop. De komende dagen moet ik maar eens kijken of ik ergens een vinkje ben vergeten te zetten of dat de “wakker worden”-functie niet werkt…