Wo ist Tobit?!? #CeBIT10

We zijn in Hal 5, waar we Tobit wilden ontmoeten. Vorig jaar waren ze aanwezig met een stand, ter grootte van een huis, waarin een gezin met tien kinder had kunnen wonen… Dit jaar troffen we enkel itacom GmbH aan, een partnerbedrijf van Tobit. Dirk Hagemeister legde uit dat Tobit de deadline van nieuw aan te kondigen features niet gehaald had en dat ze daarom afwezig zijn. Ok, dan.

itacom GmbH is een bedrijf dat kleine oplossingen rondom de producten van Tobit bouwt. We hebben even snel hun connector tussen David (de Messaging Suite van Tobit) en BlackBerry gezien en dat zag er mooi uit! Jammer alleen, dat de oplossing van itacom enkel in het Duits leverbaar zijn. Engels zit er voorlopig niet in en Nederlands al helemaal niet… Ik heb een kaartje meegenomen, want ik wil ze in de gaten houden, de komende tijd. Wie weet…