Korea 2022 – Dag 0

We zijn onderweg. Onze vlucht TK1954 zou vanavond vertrekken om 18:35. Siti kwam ons om 13:00 ophalen en even voor 14:00 stonden we in de rij bij balie 25 om onze bagage in te checken. We waren ruim op tijd. Voetje-voor-voetje kwamen we steeds dichter bij de balie, tot het om 15:15 onze beurt was. Net voordat we onze koffers konden afgeven, kwam het bericht dat onze vlucht vertraagd was! Nu vliegen we niet om 18:35, maar pas om 21:35.

TK1954 vertraagd

Ik vroeg de grondstewardess of we onze aansluitende vlucht nog wel gaan halen, als we pas drie uur later vertrekken. Dit was overigens de reden dat ik niet de laatste vlucht uit Amsterdam had geboekt. In Istanbul gaan ze proberen ons op de oorspronkelijke aansluiting te krijgen. Als dat niet lukt, boeken ze ons op de eerstvolgende vlucht. En als die niet meer gaat, dan slapen we de eerste nacht in Turkije. Wat zou Doctor Kim daarvan zeggen?

OMG!

Nou ja. We zijn in ieder geval op weg en de reis is begonnen. Als het allemaal te gek wordt, kunnen we een claim indienen op euclaim.nl

Wordt vervolgd. Volg je ons op PolarSteps voor de details over onze bijzondere reis? https://www.polarsteps.com/DaePunt

Volg het Youtube-kanaal van @JaePunt voor de vlogs!