#Aardvark: Q & A 2.0 http://bit.ly/TX10D

This post is also available in: Engels

Een nieuw fenomeen in Social Networking dat ik vandaag heb ontdekt, is Aardvark.
Aardvark is een netwerk waarbij je vragen kunt stellen, of ze beantwoorden.

Meedoen is een eitje! Je hoeft niets te downloaden of te installeren. Klik gewoon op de link en maak je eigen gratis account. Je kunt je Twitter account aan, bijvoorbeeld je Windows Live Messenger account verbinden. Aardvark zal op die manier contact met je opnemen om de vragen van anderen aan jou te stellen (als deze voldoen aan jouw expertisegebied of interesses).

In je Aardvark-profiel kun je aangeven waarover je veel weet en klaar is Kees!
Ik heb me eerder vandaag ingeschreven en ik heb ondertussen al mensen antwoord kunnen geven op hun vragen. Zodra je iemand hebt geholpen, zal Aardvark daarvan melding maken in een tweet namens jou.

Ben je niet verbonden met het internet? Geen probleem. Dan stuurt Aardvark je gewoon het antwoord per e-mail. Stuurt Aardvark je een vraag, waarop je het antwoord niet weet? Antwoord dan lmk (let me know; laat het me weten) aan Aardvark en dan vraagt het systeem de gebruiker het antwoord met je te delen. Geweldig!

Probeer het zelf en misschien spreken we elkaar binnenkort. Wie weet? 🙂

Volg @vark op Twitter

2009-07-15. Voorbeeld: Schrijfster @VeronicavS zocht een logo voor haar boeken over profiler Althea Sang Min Molin. Dat wist ik niet, totdat ik achteraf de feiten op een rijtje zette… Ik kreeg gisteren een vraag van iemand uit Zweden, die zich afvroeg hoe je Althea in het Koreaans schrijft. Ik heb hem uitgelegd hoe het zit en klik op deze link om te zien wat er toen gebeurde. Dàt is nou de kracht van Aardvark & Social Networking! Geweldig!

2009-09-18. Er is een Aardvark App voor je iPhone!