web log upgrade

Ik heb zojuist de CVS repository geharvest en we draaien vanaf vandaag WordPress 0.80
Stoer! Het is m.i.v. deze versie o.a. mogelijk om multi category posts te doen; je kunt dus een stukje schrijven en het onder verschillende categoriën tevoorschijn laten komen.
Dat ook deze tussenversie van WordPress weer allerlei interessante verbeteringen biedt, moet ik natuurlijk nog ontdekken.
Mochten jullie ze eerder vinden dan ik, dan is je commentaar welkom.
Helaas heb ik nog steeds genoeg vooruitgang tussen de onderlinge tussenupdates gezien, dat ik nog steeds niet dapper genoeg ben om het CVS-pad te verlaten en om mijn eigen wp-hack-weg in te slaan (bedankt, Znirkel!), zodat ik e i n d e l i j k eens iets van mijn wereldverbeterende multilanguage project kan laten zien.
Het is namelijk nog steeds mijn bedoeling om de content van mijn web log te laten sturen door de taal die is opgegeven in je browser.
Staat daar dus ENgels i.p.v. NederLands, dan zou ik het wel zo vriendelijk vinden om alle artikelen in het Engels te (laten) tonen.
Helaas ben ik de enige op deze wereld die hiernaar snakt en dus zal het nog enige tijd vergen om dit geweldige idee handen en voeten (en programmacode) te geven.
Ik heb besloten dat dit toch wel een major upgrade is en dat we dus best mogen spreken van dae’s web log 2.3
Cheers!