Nieuw-Zeeland – Dag 0; Singapore

Dag lieve mensen,

Onze reis naar Nieuw-Zeeland begon met een dagje rondneuzen in Singapore.
We kwamen hier om 06:35 (lokale tijd) aan en we vertrokken pas om 21:00.
Een bezoekje aan de plaatselijke VVV leerde ons dat we een gratis rondleiding door de stad konden krijgen (tour duurt circa 1 uur, maar al met al ben je zo’n drie uur kwijt), maar omdat we zo verschrikkelijk veel tijd hadden en de bus alleen maar rondrijdt en nergens stopt, adviseerden de dames van de VVV ons om de gratis shuttle te nemen, die ons middenin Little India kon droppen; dan konden we lekker een beetje de benen strekken en zelf de boel verkennen.
Zo gezegd, zo gedaan.
We kregen er nog een douche-voucher bij, waarmee we in Terminal 1 gratis konden douchen en een kaartje voor het Openbaar Vervoer, zodat we vrij konden rondreizen met o.a. de metro.

Klasse, mensen! Singapore was supergoed georganiseerd! We hebben de hele dag rondgehangen, h e e r l i j k gegeten (hoewel het eten aan boord van Singapore Air ook niet slecht was) en we hebben nadien lekker gedoucht.

Wie ooit naar Nieuw-Zeeland gaat: Vlieg lekker Singapore Air en informeer goed naar de gratis toeristische voorzieningen op het vliegveld. De mensen in Singapore spreken prima Engels, dus de communicatie is geen enkel probleem. Ook met Natalia’s transitvisum hadden we geen enkele moeite. Super!
FOTO’S – FOTO’S – FOTO’S