Legitieme Microsoft-software

In de strijd tegen illegale software heeft Microsoft besloten om, voor de mensen die een officiële Windows-licentie hebben, een groot scala aan gratis updates en programma’s beschikbaar te stellen.
Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je eerst controleren of je wel een legale Windows hebt.
Dat kun je doen door de onderstaande link te gebruiken.

Let op: Ook als je denkt een legaal exemplaar van Windows te hebben, kan het interessant zijn om te zien of jouw versie wel legaal blijkt. Soms verkopen computerwinkels PC’s zonder Windows (of erger nog, met een illegale Windows). Foei!
Microsoft voelt zich slechts beperkt verantwoordelijk voor het beschikbaar houden van updates voor illegale installaties van Windows. Het verdient daarom dus aanbeveling om, zéker als je je PC voor zakelijke doeleinden gebruikt, ervoor te zorgen dat je een officiële, legale Windows hebt. Dan slaap je ook veel beter 😉
Mocht uit de test blijken dat jouw Windows niet legaal is, neem dan even contact met mij op en dan kun je er alsnog eentje bij Punt & Partners automatisering kopen.

Zoals je weet, worden er dagelijks veiligheidsproblemen in Windows ontdekt en vaak duurt het al erg lang voordat Microsoft hiervoor updates uitbrengt. Als deze dan eindelijk verschijnen, is het prettig als je PC ze ook kan installeren. Dat gaat alleen met een legale Windows!

Legitieme Microsoft-software