kpn : altijd iets nieuws

Ik zocht net op de website van kpn informatie over doorschakelen met *610 (voor ISDN) en raad eens wat ik vond?
Klik op de link (beneden) of toets even handmatig in bij Google:

site:www.kpn.com “*610”

Wat denk je dat ik als eerste vond? Precies! Een factsheet van kpn met daarin alle financiële cijfers van 2004 tot half 2005. Maar dan ook alles, dus de omzet mobiel, vast etc etc. Van Duitsland, Nederland en België.

Ik vraag me af of het de bedoeling was van kpn dat dit soort gegevens via Google gevonden konden worden.
Door mij…

Overigens wél handig als je een spreekbeurt over de financiële situatie van kpn op school wilt geven. Of als je benieuwd was naar de marktpenetratiegraad van bepaalde mobiele ontwikkelingen van kpn ofzo. Of over de cashflow, salarissen binnen kpn of de sociale lasten. Alles!

Ach, wat zeur ik ook. Die informatie was toch allang openbaar? Of niet, soms? Nou ja. Nu in ieder geval wél 😉

site:www.kpn.com “*610” – Google zoeken