Apple – Mac OS X – Theater – iChat AV


Vanavond hebben we videoconference met Skype gedaan tussen Schagen/Sint Petersburg/Christchurch en het ging aardig, behalve dat Sint Petersburg en Christchurch een wat langzame verbinding hadden.
Verder ontdekten we dat we helaas slechts met twee personen tegelijk in videoconference konden zijn. Met alleen geluid (en geen beeld) lukte het wel met z’n 3en, maar dat was natuurlijk niet de bedoeling.
Ik had onze webcam inmiddels verplaatst naar onze experimentele MediaCenter-machine, beneden bij de TV en het werkte echt super!
Neem voor de volledige specs en prijzen even contact met mij op.
Ondertussen ging ik op zoek naar software, waarmee je met verschillende mensen tegelijkertijd kunt videoconferencen en toen kwam ik natuurlijk uit bij… Je raadt het al. Apple! Check it out. Dit is echt super, mensen!
O, en had ik al gezegd dat het mooi was???

Apple – Mac OS X – Theater – iChat AV