Windows Live Toolbar


Tsja. Na lange tijd trouw Google Desktop Search (Nederlands en Engels, officieel en beta) gebruikt te hebben, begon ik me steeds meer te ergeren aan Outlook die vaak vastliep, temeer omdat Outlook *ook zonder Google Desktop Search* al niet de stabielste applicatie is.
Ik ben toen op zoek gegaan naar een alternatief en toen kwam ik terecht bij…
Je raadt het al: Microsoft!
Er bestaat een MSN Desktop Search, die je kunt downloaden op:
http://toolbar.msn.nl

maar als je alvast een kijkje wilt nemen hoe de volgende Desktop Search van Microsoft eruit gaat zien, dan kun je een Engelstalige versie van de nieuwste-van-de-nieuwste Microsoft Live Toolbar (mooie Outlook plugin!) vinden op:
http://download.microsoft.com/download/d/d/6/dd690063-bafe-4f4b-a4d4-85b5e2a6a8a0/WLToolbar.msi
Doe dit echter alleen als een Engelse Desktop Search qua taal geen probleem voor je is en als je ook niet terugdeinst voor bètasoftware, software die nog niet is vrijgegeven voor het grote publiek. Dae zegt: “Alle software is bèta”.

Happy searching!