SketchUp – Home


Jaja. Google heeft weer software ingekocht en daarmee kunnen we allemaal gratis (er is uiteraard ook een betaalde versie, waarmee je meer kunt) huizen tekenen in 3D, die we vervolgens kunnen laten weergeven in… Je raadt het al: Google Earth. Leuk! Ziet er mooi uit. Heb jij hem al, Jan Verberne?

De software is helaas alleen (nog maar) voor Microsoft Windows, maar misschien komen er ook nog andere smaken…
De site vertelt dat de Macintosh version is coming soon, maar we weten allemaal dat dat betekent dat het nog wel eventjes kan duren. Hij had namelijk ook al beschikbaar kunnen zijn!

SketchUp – Home

Hou je niet zo van tekenen en kijk je liever naar wat andere mensen hebben gemaakt (of heb je je tekening nog niet af en wil je hem door iemand anders laten afmaken)? Kijk dan eens in de SketchUp Warehouse, een etalage met mooi 3D-spul!