Geplande werkzaamheden #KPN (#Blackberry #BES) zondag 05-07-2009 03:00-07:00, kenmerk: 0000147451/4683196

Kijk eens wat ik vandaag ontving van onze Groene Vrienden:

Van: noReply@nmc.kpn.net [mailto:noReply@nmc.kpn.net]
Verzonden: donderdag 4 juni 2009 14:55
Aan: Dae Punt
Onderwerp: Geplande werkzaamheden KPN (Blackberry BES), kenmerk: 0000140944

Datum
4 juni 2009
Onderwerp
Geplande werkzaamheden KPN (Blackberry BES Hilversum)
Kenmerk brief
black-0000147451/4683196

Geachte heer/mevrouw,

Enige tijd geleden heeft u van ons een bericht ontvangen waarin werkzaamheden werden aangekondigd aan onze centrale in Hilversum. Deze werkzaamheden stonden gepland voor de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juni. In overleg met de diensten voor openbare veiligheid heeft KPN echter besloten om deze werkzaamheden uit te stellen. Besloten is om de werkzaamheden nu in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli tussen 03.00 uur en 07.00 uur uit te voeren. Onze excuses voor het ongemak.

KPN heeft ervoor gezorgd dat het gebruik van vaste telefonie gedurende de werkzaamheden toch mogelijk blijft (met uitzondering van ISDN-30). Ook mobiele oproepen naar het alarmnummer 112 blijven mogelijk. Dit in tegenstelling tot de eerdere berichtgeving.

Gevolgen van de werkzaamheden:
– In het grootste gedeelte van Hilversum zal het internet- en dataverkeer tussen 03.00 uur en 07.00 uur gedurende enige tijd niet mogelijk zijn.
– In de Gooi- en Vechtstreek, Flevoland en het westelijk deel van de Veluwe zal het mobiele telefoonverkeer tussen 03.00 uur en 07.00 uur gedurende enige tijd onderbroken zijn of te maken krijgen met verminderd bereik.
Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met uw (operationeel) accountmanager of stuur een e-mail aan rkcgv@kpn.com.

Met vriendelijke groet,

Ron de Mos
Directeur Zakelijke Markt

Enige tijd geleden heeft u van ons een bericht ontvangen waarin werkzaamheden werden aangekondigd aan onze centrale in Hilversum. Deze werkzaamheden stonden gepland voor de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juni. In overleg met de diensten voor openbare veiligheid heeft KPN echter besloten om deze werkzaamheden uit te stellen. Besloten is om de werkzaamheden nu in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli tussen 03.00 uur en 07.00 uur uit te voeren. Onze excuses voor het ongemak.

KPN heeft ervoor gezorgd dat het gebruik van vaste telefonie gedurende de werkzaamheden toch mogelijk blijft (met uitzondering van ISDN-30). Ook mobiele oproepen naar het alarmnummer 112 blijven mogelijk. Dit in tegenstelling tot de eerdere berichtgeving.

Gevolgen van de werkzaamheden:
– In het grootste gedeelte van Hilversum zal het internet- en dataverkeer tussen 03.00 uur en 07.00 uur gedurende enige tijd niet mogelijk zijn.
– In de Gooi- en Vechtstreek, Flevoland en het westelijk deel van de Veluwe zal het mobiele telefoonverkeer tussen 03.00 uur en 07.00 uur gedurende enige tijd onderbroken zijn of te maken krijgen met verminderd bereik.
Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met uw (operationeel) accountmanager of stuur een e-mail aan rkcgv@kpn.com.

Met vriendelijke groet,

Ron de Mos
Directeur Zakelijke Markt