Verslag Dag 2 #jd09nl : Gruus van Woerkom

Gruus van Woerkom van Byte Internet legt haarfijn en stap-voor-stap uit “waarop je moet letten als je een Hosting Partner zoekt”. Grappig van deze benadering is, dat hij hiermee aangeeft wat volgens hem belangrijk is en dat je dit natuurlijk kunt halen bij Byte Internet! Er zitten slechts tien mensen in de zaal, maar daardoor is er volop gelegenheid voor goed persoonlijk contact. Ik moet op mijn lip bijten om geen reclame voor Byte te maken, maar ik bezwijk onder de druk en ik grijp het woord. Byte blinkt uit in proactieve expertise aangaande o.a. hosting van Joomla! en dit gaat zelfs zó ver, dat ik enkele mailtjes van Byte heb doorgestuurd naar leveranciers van diensten aan ons bedrijf, om als voorbeeld te dienen! Gruus vertelt in zijn presentatie dat Byte Internet de afgelopen week maar liefst 116.754 keer is aangevallen door hackers. Dat is natuurlijk mislukt 🙂

Ik leg aan een aanwezige dame uit dat ik mijn persoonlijke weblog (waar geen mensenlevens van afhankelijk zijn) heb gehost bij Byte en dat ik daar zeker geen spijt van heb. Byte biedt een prima prijs-/prestatieverhouding en ik nodig iedereen van harte uit om ze uit te proberen. Zo! Dát is eruit 🙂