#CitrixSummit – De volgende dag

This post is also available in: Engels

Wow! Wat vliegt de tijd! Gisteren ben ik uren beziggeweest om mijn video te uploaden naar Youtube, waardoor ik het fancy Michelin sterrendiner voor de pers heb gemist! Maar ik hem de Summit keynote van Mark Templeton online gekregen en dat voelt goed! Hier is-ie, voor het geval je hem gemist hebt ūüôā

Nou ja… Het was geen offici√ęle¬†keynote, maar omdat de Summit geen echte keynote heeft, doen we gewoon alsof.

Content & snelheid
Twitter blijft me verbazen. Het heeft een geweldige impact gehad op ons leven. In ieder geval op het mijne en op technologie-evenementen, zoals Summit. Steeds vaker ontmoet ik eerst iemand in het echt en link ik daarna met ze op Twitter, of andersom. Als je een Twitter List maakt, kun je deze mensen makkelijk volgen en hun tweets lezen. Van zo’n lijst kun je dan vervolgens weer makkelijk een tegeltje maken in Flipboard op je iPad! Een medewerker van Citrix vertelde me vanmorgen dat Citrix “is experiencing issues with you blogger guys”. Daarmee bedoelde hij natuurlijk dat onze informatie zo snel reist. Ik moest en zou gisteren die video gisteren de deur uit sturen, ondanks de belabberde kwaliteit. Ik moest en zou de mensen die niet naar Barcelona konden komen voorzien van beelden. De komende uren/dagen/weken komt er natuurlijk fatsoenlijke¬†video op¬†Citrix TV, maar tegen die tijd heeft iedereen al gezien waar het over ging en dat is, in mijn beleving, waar nieuws (of informatie delen, zoals ik het altijd noem), om gaat. En dan te bedenken dat ik het al erg vond dat mijn video niet realtime naar het internet ging. Video opnemen is een ding, maar je materiaal door een rietje uploaden naar het internet is een drama. Ik weet dat Google+ realtime video sharing heeft, net als Youtube (ook onderdeel van Google – de mogelijkheden zijn enorm!) en ik zal vandaag uitzoeken of ik iets met live video kan doen. Voor Synergy heeft Citrix SynergyTV¬†en ik ben benieuwd hoe dat eruit ziet!

Beeldmateriaal
Ik heb besloten mijn Flickr materiaal per dag en per evenement te bewaren, dus heb ik een Flickr Set voor¬†Citrix Summit 2012 – Day 1, Citrix Summit 2012 – Day 2¬†en een verzamelde Set voor Citrix Summit 2012. Ik heb een Flickr Group gemaakt die ik maar¬†CitrixSummit¬†heb genoemd (er bestond er nog geen) en ik doe al m’n spullen erin. Als je ook materiaal hebt, schroom dan niet en gooi het in de groep. Ik heb er een open groep van gemaakt, zodat je geen toestemming nodig hebt om je foto’s te delen. Gek genoeg bestaat er w√©l een groep voor¬†CitrixSynergy, dus ik denk dat het allemaal gewoon een beetje nieuw is voor ze.
Dit is mijn CitrixSummit Group:
No photos