apache2 en dynamische vhosting

*dit stukje is vrij technisch, dus als je denkt dat apache een indianenstam is, stop dan met lezen en klik dan niet op het *more* dingetje.

Ik heb zojuist besloten mijn wordpress directory één level omhoog te verplaatsen, i.v.m. de onlangs geïntroduceerde dynamische vhosting op jenna.
Nadat ik Dirk (ten onrechte) impliciet beticht had van allerlei enge praktijken (sorry, sorry) heb ik besloten om iets dieper in de dynamische vhosting te duiken (ik had al gezien dat er iets vreemds aan de hand was; het leek wel of ik een schaduwkopie van mijn web log onder water zag) en ik heb mijn wijzigingen weer teruggedraaid en besloten mijn web log enigszins aan te passen.
Het kostte even tijd voordat ik doorhad welke voordelen er aan dynamische vhosting hangen, maar het lijkt me eigenlijk nog helemaal zo gek niet.
Hmmm. Deze laatste zin loopt niet zo lekker. Nou ja. Ik kijk nergens meer van op.
Sinds vandaag weet ik dat een beenhouwer een slager in het Vlaams is.
Zo! Dat hoef je dan ook niet meer uit te zoeken (als je ooit een keertje in de finale staat van Tien voor Taal).
Wat we nog wel moeten uitzoeken is een manier om de eGroupWare-link weer te laten werken.
Ik had een linkje getrokken naar https://secure.cleverinsert.com/egroupware, maar die doet het natuurlijk niet meer sinds de introductie van bovengenoemde dynamische vhosting. Ik heb al geprobeerd om een symbolische link te trekken van www/ naar secure/ maar dat werkt niet.
Als ik naar https://www.cleverinsert.com/egroupware ga, dan gaat mijn browser zeuren dat de naam van het certificaat (dat was secure.cleverinsert.com, remember?) niet overeenkomt met de naam van de server.
Helaas heb ik geen kBrowser, alleen een Micro$oft Internet Explorer en een Mozilla FireBird (a lean, mean browsing machine!) en ik kan geen van beide browsers vertellen dat ze hier nooit meer over moeten zeuren.
Het is grappig, maar ik had dit al aan David gemeld, vóórdat ik ontdekte dat het uploaden van mijn plaatjes niet meer werkte. Nu, achteraf, kan ik al deze feiten reconstrueren en beredeneren waarom dit allemaal met elkaar te maken heeft.
Goed, dit laatste probleem ligt er dus nog.
Wie het weet, mag het zeggen.