de Volkskrant : Dales pleit voor nieuw elan bij grote projecten

Ik lees deze kop en het eerste, waaraan ik moet denken is de kleermaker van mevrouw Ien Dales…
Slecht, hè?

Natuurlijk gaat het over burgemeester van Leeuwarden Geert Dales en over infrastructuur in Nederland (goed punt, overigens!) en niet over kleding, waarmee ik eigenlijk alleen maar wil aantonen hoe snel taal in je hersenen kan rondreizen, terwijl je je zit te vervelen op een vliegveld in Stockholm, omdat de KLM-Airfrance-grondstewardesse je niet meer wilde overboeken naar een eerdere vlucht, die je overigens nog prima had kunnen halen, maar dat zag je pas toen je baggage al op de late vlucht was ingecheckt en nadat je door het poortje was gelopen, waar je bij de gate van die betreffende eerdere vlucht gewoon nog mensen aan boord zag gaan. Pfff! Tot straks in Nederland…

Eens kijken wat we verder nog kunnen uitspoken op die strook van 1km bij 5m die Terminal 5 heet op Arlanda Airport… Er zijn hier niet eens Burberry-spullen! Ik vroeg een jongen bij een snoepwinkeltje (natuurlijk dubbel fout om het aan hem te vragen; geheel mijn eigen schuld) of er ergens Burberry te koop was, nadat ik al enkele malen De Strook was op- en afgelopen.
“Burberry? Is that beer?”, “Euhm, nee, Burberry is… Ach, laat ook maar. Ik ga wel wat zitten webloggen, terwijl ik de tijd aan mij voorbij laat gaan…”