7 Mei 2008 – Shoppen met Park

Vandaag gaan we shoppen met Park!

Na het ontbijt brengt Sergey ons met de auto naar het station, waar we Park ontmoeten en waar we overstappen in de auto van Park. Daarna rijden we Seoul in, pikken we de vriend van Park op en gaan we lekker met z’n allen lunchen in een leuk traditioneel Koreaans restaurant. We wisselen kado’s uit. We hebben voor Park een heel mooi fijn portemoneetje van Mont Blanc gekocht voor zijn kleingeld. Hij is er erg blij mee. Parks vriend heeft voor ons, uit zijn eigen winkel, twee bijzonder populaire Koreaanse kruidenshampoo’s meegenomen. Bedankt! Gaan we uitproberen!

Na het bespreken van de shopping-strategie gaan we op pad. We kopen bijna heel Korea leeg 😉
Daarna is het tijd om te dineren. We gaan lekker Italiaans eten in de stad. Dat was voor de afwisseling ook weleens lekker.
Na het eten rijden we terug naar het station, waar Sergey aankomt met de KTX-trein (de TGV van Corée). We nemen afscheid van Park en we stappen weer over in de auto van Sergey.

Eenmaal terug in Ansan gaan we nog even een biertje drinken. Jae komt er ook bij en uiteindelijk gaan we allemaal naar huis.
Morgen is het de grote dag; dan ga ik mijn bio-vader ontmoeten!
Sergey moet werken, maar Jae gaat met ons mee. Het plan is om 10:00 te vertrekken per bus naar Kimpo Domestic Airport. Op die manier weten we zeker dat we niet vast komen te zitten in het verkeer met de auto. Er is een speciale busbaan, dus zelfs als het tóch druk is, hebben we met de bus een voorsprong. Het is ongeveer een uurtje rijden vanaf Ansan naar Kimpo, dus zo moet het goed gaan.

Mijn bio-vader heeft vandaag met Sergey gebeld en hij merkte op dat het morgen De Dag Van De Ouders is in Korea en dat hij de vorige keer (3 jaar geleden toen Myung, Ron, Kees en Margriet in Korea waren) ook de familie heeft ontmoet op diezelfde Dag Van De Ouders. Hoe toevallig is dat???

Ik ben erg benieuwd en ik hoop dat-ie komt. Maar nu ga ik eerst nog een nachtje slaap proberen te pakken (het is alweer 02:00 na een lange dag op pad).

Welterusten en tot morgen!