Kunstroute 2008

Morgen (zaterdag 31 mei 2008) start om 11:00 de Burgemeester van Schagen (Gerrit Westerink) op ludieke wijze de Ateliers Schagen Kunstroute 2008. De kunstroute bestaat uit 15 exposities, die je in en om Schagen (gratis!) kunt bekijken. Tip: Het wordt morgen heerlijk weer, dus pak lekker de fiets en hap ondertussen een borrel op de Markt in Schagen, waar de horeca vol hangt met kunst!

Dit evenement heb je niet kunnen missen, want er is de afgelopen maanden wekelijks een stukje over geschreven in de kranten met, per week, een andere kunstenaar in de spotlights.

Ik zal met Marc Nederbergh de route (per auto i.v.m. onze apparatuur) afreizen om het evenement met woord en beeld te verslaan.
Ben je ook benieuwd? Dan zien we elkaar morgen tegen lunchtijd in de Gouden Engel!

En wil je ook helpen?

Doe dan hetzelfde als Kees Jan van de Rotary Anna Paulowna en koop dan voor het luttele bedrag van EUR 5,00 een (aantal) pak(ken) ansichtkaarten met daarop de kunstwerken van de route. Het zijn verschikkelijk mooie kaarten en bovendien help je dit lokale initiatief ermee. Tot morgen!

Klik voor meer informatie over de Kunstroute 2008 naar de website van Ateliers Schagen