#iPhone #beta #OS 3.1 is hier!

This post is also available in: Engels

Ben je, net als ik, iPhone Developer? Neem dan eens een kijkje in het iPhone Dev Center, want de nieuwe 3.1 beta is er! Ik had geen enkele moeite om deze update te downloaden en te installeren met mijn huidige iTunes. De vorige versie(s) hadden weleens moeite met reguliere iTunes. Je moest dan eerst een nieuwe beta iTunes ophalen, maar dat was bij deze 3.1 niet het geval. Het enige wat vreemd is, is dat ik een groot aantal van mijn gratis en soms gekochte applicaties opnieuw moest installeren. En natuurlijk alle icoontjes weer in de goede volgorde zetten. Jammer dat ze daar niet een handig trucje voor hebben verzonnen. Ook is voor het eerst mijn koppeling met Microsoft Exchange verdwenen en de beveiligingscode is weg. Allemaal extra werk, dus. Maar ja. Er moet iets te wensen overblijven… Hij lijkt in ieder geval wel weer een heel stuk sneller! 🙂