Over @XS4ALL en #privacy

Eerder deze week schreef ik over Facebook en privacy. Toevallig rolde er een Privacy Statement van onze ISP (Internet Service Provider) XS4ALL binnen.
Leuk om te lezen hoe een belangrijke organisatie ook met Privacy kan omgaan.

Houd moed, mensen! Er is nog hoop!

Nu alleen nog die kassabonnen aanpakken en natuurlijk de overige ISP’s in Nederland die helaas niet zo open over hun respect voor jouw privacy zijn, wat natuurlijk niet per definitie inhoudt dat ze je privacy niet respecteren… Ze hebben er alleen nog niet zó goed over nagedacht, dat ze er publiekelijk mee naar buiten durven komen (en daarna natuurlijk ook in praktijk waarmaken wat ze op papier beloven).

Mocht jouw ISP die duidelijkheid niet geven, maar ben je wel doordrongen van de noodzaak van duidelijke stellingname rondom privacy? Stap dan vandaag nog over naar XS4ALL! Daar word je sowieso blij van! 🙂

Over XS4ALL en Privacy