Korea 2017 – Dag 4

Vandaag lekker een dagje rust. Het is heerlijk weer en het zonnetje schijnt. Het is net boven het vriespunt. Snel zet ik op Strava een rondje langs de rivier uit. Ik trek mijn hardloopschoenen aan en ik waag het erop! Ik loop mijn eerste 4,5 km in Korea niet supersnel, maar het begin is er. Korea heeft zachte groene wandelpaden (de fietspaden zijn rood), die veren bij iedere stap die je zet. Dat loopt heerlijk!

Mijn beweging zit erop en mijn Apple Watch beloont mijn inzet met gesloten ringen. Wat ik de rest van de dag nog doe, is bonus!

Iedereen is vandaag vrij. ’s Avonds zijn we uitgenodigd door Kumwa. Samen met haar, haar kinderen en Irina (de nicht van Sergey) eten we in een familierestaurant. We sluiten de dag af met de prachtige SF-film Arrival.

Morgen begint de werkweek weer en is het voor iedereen business as usual. Dan ga ik alleen op pad in Korea. Ga je mee?